Music library voor arme mensen

Music Library16.01.2013 – Mooie boel. Nou is het al januari, de minst fijne maand van de hele kalender. En nou komt de vakbond FNV nog eens met de boodschap dat het ergste van de crisis nog moet komen. Gelukkig hebben ze bij de Action al voor 1.79 euro een tang liggen, waarmee je strakke ronde gaatjes in leer kunt maken. Ideaal in een jaar waarin de broekriem nog verder moet worden aangetrokken. Jingleweb helpt mee om op de kleintjes te letten. Voor de radiostations bijvoorbeeld die nog meer op de budgetten moeten inboeten en veel geld kwijt zijn aan hun production music library. Op Ebay vonden we dit alternatief, dat er na handig loven en en bieden vast wel onder de tien dollar te koop is: een music library voor op de piano. Kom op, even de toonladders oefenen, de stramme vingers even los maken, en fanatiek het nieuwe jaar in! Adopt, adept and improve, zeiden de ridders van de Ronde Tafel reeds. Even doorbijten, dan wordt het vast een nieuwe uitdaging.  Stuur ‘ns wat op!