Ook eigen jingles voor Gijs Staverman

GIJS JINGLES15.01.2014 – Gijs Staverman heeft sinds 2 januari van dit jaar een eigen radioprogramma op Radio 2. De titel: Gijs 2.0. En Jingleweb zou Jingleweb niet zijn als we niet als eerste de nieuwe jingles van Gijs konden laten horen. Het pakket bestaat uit 3 jingles (die in lange versie ook als filler kunnen worden ingezet), twee gewone jingles, 1 opener en 1 openingstune. Ze zijn speciaal gemaakt door de inmiddels vaste zenderproducent van jingles op Radio 2, Wise Buddah in Londen. Staverman werkt sinds 1991 bij de landelijke radio. Hij begon zijn landelijke loopbaan bij Veronica met het programma Oh wat een Nacht, een zender die later overging in Yorin FM, en Gijs verhuisde mee. Daarna werkte hij 7 jaar voor Q-Music en nu dus voor Radio 2. Staverman presenteert 2.0 namens de KRO tussen 12.00 en 14.00 uur, als opvolger van Tijd voor twee van Frits Spits, voor wie Jingleweb nog een bijzondere jingle-aubade heeft gemaakt heeft gemaakt.