Update van website Top Format

Top Format - Pand achterkant & logo29.12.2013 – Jingleproducent Top Format in Haarlem heeft de website weer een inhoudelijke update gegeven. Daarop een greep uit de jinglepakketten die de laatste maanden in de eigen studio’s aan het Wilhelminapark in Haarlem zijn gemaakt. Zoals de jingles voor N1 in Nijmegen, de lokale omroep in Nijmegen, die begin oktober in première gingen. Maar ook de niet-ingezongen jingles voor de regionale Omroep Brabant (mei 2013) en de summer customs voor eveneens regionale Omrop Fryslan staan er nu op. Lees en luister HIEREn voor wie het niet wist: Top Format produceert sinds jaar en dag niet alleen jingles, maar ook radio- en TV-reclames. Van Vliegtickets.nl, tot Kyocera, van Baderie en Even naar Primera tot Remeha, de herkenbare commercialklank van Top Format reclames haal je er altijd uit. Luister naar alle Top Format radiocommercials op een rij. Leuk hoor….