Sneak preview van nieuwe Radio 1

Radio 1 - Studio 2012 01228.12.2013 – NoRadio 1 - Microfoon 201g slechts 4 nachtjes slapen en dan breekt 2014 in volle hevigheid los. Radio 1 is dan opnieuw Nog Beter! Want alles wordt omgegooid en de oude vormgeving van VHU Europa (waaraan we de afgelopen vier jaar maar niet zijn gewend) wordt vervangen door jingles en tunes van een oudgediende: Jeroen Kuitenbrouwer. Luister alvast even  naar een sneak preview van uuropener en de uursluiter in een montage van een minuut. Het is moeilijk om van een minuut al veel te vinden, maar wat bij eerste beluistering meteen opvalt is dat de radiovormgeving op niets lijkt wat al eens eerder gemaakt is. Op zich is dat een groot compliment, want dat is de definitie van originaliteit. We zijn benieuwd, laat dat oud en nieuw maar zitten, aan de slag met 2014 en wel nu. De stem is weer van Hans Hogendoorn en de vier tonen, die kennelijk bij de opdrachtgevers staan voor Ra-Di-Ooo-Eén moesten er wel weer in. Dat had van ons nou ook weer niet echt gehoeven.