We wish you … many jinglebells

kado24.12.2013 – Kerstmis en jingles; een mooie combinatie. Bij veel radiostations is de kerstprogrammering een stuk aantrekkelijker dan die door-het-jaar-heen.  Ook jinglebedrijven doen er tegen het eind van het jaar een schepje bovenop, al was het alleen maar omdat veel nieuwe jingles per 1 januari on air moeten. Maar ze steken ook tijd in kerstboodschappen voor klanten en andere relaties. Eerder konden wij jou al de kerstboodschap van Brandy melden. We kregen ook een digitale kerstgroet van Jinglesfactory in Italië, die zelfs een speciaal een JINGLEWEB-kerstgroet voor ons maakte. Dat bedrijf produceerde onlangs trouwens ook de nieuwe jingles voor Smooth Jazz in Floria (VS). En dan is er nog de kerstwens van het bedrijf Noisefusion in Londen is een retesnelle videopresentatie van de sound-FX-library ID-2. Moet je zeker even bekijken. En wat dacht je van SOB vanuit Amsterdam!!?En natuurlijk namens ons bij Jingleweb ook jij een fantastische Kerst en een jinglerijk 2014!