Ikea wint top 10 van de reclamemuziek

Ikea Imbusland

Ikea Top 4022.12.2013 – Het is het einde van het jaar. Lijstjestijd! De mooiste foto’s van 2013, de beste sportman, de beste sportvrouw, de Top 2000, de 25 leukste TV momenten, de best geklede weerman….. Ook Adformatie, het blad van de commerciële jongens op deze wereld, waagt zich aan een lijstje, ze maakten een top 40 van de beste reclameliedjes. Of om dat te specificeren: de pakkendste liedjes achter de commercials op de TV. Winnaar dit jaar is Ikea. Met Home, gezongen door Billy & de Imbuss gang. Nee, sorry, dat moet zijn: Edward Sharpe & the Magnetic Zeros.  Becel staat op twee met de uitvoering die Dianne Warwick maakte van Bacharach’s Anyone who had a heart. Giorgio Armani staat op de derde plek met een remix van de fameuze drumsolo uit When the levee break van Led Zeppelin. En op vier: Matt Moody met Name Your Heart, gebruikt door Mercedes. Kijk snel op de site van Adformatie voor de hele lijst.