JAM: Merry X-Mas to all jingle fans

Merry X-Mas from JAM dec 23 2013 klein24.12.2013 – Het bij bestaan al legendarische JAM Creative Productions in Dallas heeft een aardig kerstkadootje achtergelaten voor jingle-fans in de hele wereld. Jon and Marylin WolfertEen ‘seasonal message‘, met een special opgenomen versie van Jinglebells. Wat anders? De video bevat recente foto’s van (bijna) alle zangers, zangeressen, verkopers, muzikanten, en natuurlijk van
Jon And Marilyn Wolfert (zie foto), de oprichters van dit jinglebedrijf. En voor wie de lyricks wil weten: “Ooh jinglefans ooh jinglefans, you know we love you here at JAM, and this is just a jazzy way, to saying happy holiday, we hope the coming year will bring, jingles and fun stuff to sing, ooh jingelefans across the land, all the best your friends at JAM.” En als onze ogen ons niet bedriegen zou het wel een Jon Wolfert zelf op piano kunnen zijn.