Terug naar de broedplaats van de jingles

S2Blue is moving17.12.2013 – We hebben het er op deze mooie plaats eerder over gehad. S2Blue, het jinglebedrijf dat voortkwam uit Alfasound, gaat terug naar de broedplaats waar het allemaal begon. Het is de St. Martin’s school in Ashton-upon-Mersey. De oude jongensschool van de Church of England aldaar. Tot 1993 zats2blue is moving 002 Alfasound er, het bedrijf van componist Alan Fawkes en de radiomaker Steve England. Toen Fawkes met pensioen ging, na de verzilvering van zijn aandelen, bleek de spoeling te dun te zijn geworden om het bedrijf nog rendabel voort te zetten. Steven England begon met zijn zoon, Simon Prentice, daarom zelf een bedrijf: S2Blue. Dat zat lange tijd in Leek, op zo’n 35 kilometer afstand van dit knusse schooltje aan de rand van Greater Manchester. Het ziet er op de foto’s groot uit, maar bevat ook wel kruipdoor sluipdoor kamertjes. Op 2 januari gaat het er los. Het zal ons benieuwen!