Fris verfje voor de PAMS-pagina’s

PAMS-Koortje-111

10.12.2013 – Jingleweb heeft de PAMS-pagina verfrist. Op onze fotopagina, die is gewijd aan deze PAMS-Advertentie-Cybrix-26.03.1973jingle-PAMSlegende uit Dallas zijn veel afbeeldingen toegevoegd. Niet alleen van het gebouwtje aan de 4141 Office Parkway, maar ook van de mensen die er werkten. Veel aandacht voor ouwe getrouwen als Alvino Rey, Trella Hart, Billy Ainsworth, Brian Beck, Big Al Dupree, Peyton Park en Ray Hurst, die allemaal op hun eigen manier aan het unieke jinglegeluid uit de jaren zestig en zeventig een bijdrage leverden. En ook: advertenties die PAMS liet plaatsen in vakblad Broadcasting. Inclusief advertenties voor Cybrix, een volautomatisch radiosysteem (een voorloper van de computer) waarmee PAMS veel kruit verschoot aan de verkeerde dingen. Het leidde het einde in voor PAMS. Had je daar nou mooi bij je core-business gehouden! Op de foto boven (uit het Ken R. archief): het koortje in 1969.  KIJK meteen.