Nieuwe jingle-CD op komst

Logo Jingleweb gele ondergrond klein19.09.2013 – Nog voor het eind van het jaar brengt het Genootschap radiojingles en –tunes – de makers van Jingleweb – zijn nieuwste jingle-CD uit. En je gaat er van smullen! Het wordt een CD bomvol met de beroemdste radiotunes en radiojingles, destijds gehaald van allerlei library-platen. We kunnen nog niet alle details geven, dat doen we bij de release in november.
Onze website Jingleweb heeft (vooral technisch) een flinke update gehad. Maar er is ook 1 belangrijke zichtbare verandering: de webwinkel. Je kunt nu makkelijker en veiliger online bestellen, betalen via iDeal en je krijgt een automatische bevestiging van je bestelling. In de toekomst gaan we in de winkel van Jingleweb ook downloadbare audio aanbieden. Hoe mooi het er misschien allemaal uit ziet, Jingleweb is en blijft een hobby van ons. We zijn dus geen professioneel bedrijf, en willen dat ook niet worden. Het kan dus altijd 5-10 werkdagen duren voordat je je bestelling in huis hebt. We hopen dat je daar begrip voor hebt.
Lezers van de Jingleweb-nieuwsbrief weten deze nieuwtjes al een paar weken. Ook haantje de voorste zijn? Schrijf je dan nu in. MAIL ons je naam en e-mail adres, en je krijgt pakweg twee keer per jaar de Jingleweb-nieuwsbrief.