Jinglesfactory geeft veel extra’s

JF logo 201317.09.2013 – Jinglesfactory in Milaan (Italië) is toch wel een opvallend jinglebedrijf. Niet omdat ze ook dit jaar weer met een actie komen (voor elke jingle die je koopt krijg je een gratis liner, en als je er zes koopt krijg je ook een gratis kerstjingle). Dat doen wel meer prijsvechters. Maar Jinglesfactory is ook vermeldenswaardig omdat het bedrijf veel werk maakt van het artwork en allerlei andere uitingen er omheen. Zo heeft de onderneming een speciaal logo voor het kalenderjaar 2013 (zie afbeelding). Ook krijgt elke jinglesessie een aparte video (alhoewel Wise Buddah in London dat tegenwoordig ook doet) en apart artwork (dat deed PAMS in de jaren ’60 al). Om tenslotte ook nog een aparte demo te maken van die eerder genoemde aanbieding. Die we hierbij dan toch weer mooi twee keer hebben vermeld.
Overigens heeft Jinglesfactory ook de nieuwe jingles gemaakt voor Harmony Radio in België. Check de demo. En het bedrijf voorzag recent ook drie stations in Mexico van jingles: Digital 101.5, 91.3 Alfa en 93.9 Exitos. Alle jingles zijn derhalve in het Spaans ingezongen. Check.