RTL4 maakt het wat verfijnder

RTL4 - Vormgeving 201329.08.2013 – Oopsy daisey – RTL4 is al aan een nieuw seizoen begonnen, met een gehele nieuwe vormgeving, en we hebben er nog niet over geschreven. Slap on the wrist! Sinds een paar dagen zijn de nieuwe leaders op de zender te zien. Een beetje verfijnder, een beetje meer basic nog. Mean and lean, zou je kunnen zeggen. De muziek werd gemaakt door e-music, de firma van Stephen Emmer, die de laatste jaren alle belangrijke muziek maakte voor RTL, inclusief de bumper van RTL Boulevard, die als een kleefmijn aan je broekspijp blijft hangen als je hem per ongeluk weer eens hoort bij het zappen. De grafische vormgeving is van Fin Design, van Vincent van der Geest. Die maakte ook de (mooie) leaders voor Al Jazeera, de Voice of India en CNBC Arabia. Gewoon aan de Bloemstraat in Hilversum. Want zoals Marshall McLuhan al zei: The world is a global village. Vandaar ook vast al dat Engels in zo’n berichtje als dit.