Studio Ivo helpt Corné aan een nieuw jasje

11.07.2013 – Studio Ivo in Baarn meldt blij de geboorte van een nieuw pakket voor Soul Classics, het programma van Corné Klijn op Radio 6. Studio Ivo is sinds november 2012 actief en is eigendom van Ivo Samplonius – inderdaad, zoon van radioman Klaas Samplonius. Jarenlang deed Ivo audiovormgeving voor Radio 1 tot en met 6.  Zijn studio ziet er kèk uit, zo strak zie je het maar zelden, een clean desk policy, een schoon bureaublad in combinatie met een geordend hoofd, zullen we maar zeggen. Formeel gezien is het niet een nieuw pakket, maar de opfrissing van het bestaande pakket. Ivo en zijn mede-producer Frank de Lange kregen de kale vocalen aangeleverd en gingen daarmee aan de slag. Dat moest ik wel, zegt Corné Klijn op dit FILMPJE: “Radio 6 is een klein station, met een klein budget. Ook voor Studio Ivo is het ‘een nieuwe noot op de zang’ in crisistijd, om toch iets moois te maken als de budgetten (blijven) krimpen. Corné vroeg ze om bijvoorbeeld de jingles bij te mixen in de stijl van de film ocean’s Eleven. Hij is ‘zeer tevreden’ over het eindresultaat.