Nieuwe productiemuziek bij SOB

07.06.2013 – Fluid AC was de afkorting van Fluid Acrylic Painting. Waarbij je als kunstenaar acrylverf een beetje verdunt met terpentine en dan met zware klodders tegelijk het doek bewerkt. Totdat SOB in Amsterdam de nieuwe effect library zo noemde, die deze week een fikse uitbreiding heeft gekregen. Waarin ze bij SOB ook flink met geluid hebben gesmeten en kleuren met elkaar hebben gemengd, zullen we maar zeggen, want dat is vast de achterliggende metafoor. Een productie library is een verouderde term. Tegenwoordig wordt het imaging genoemd, en de geluidjes en effecten die daar allemaal inzitten heten isers, wipes, drones, breakers, combos en impacts. Stations als Sky en Veronica (en collega’s van hen in Miami en Denemarken) gebruiken de effecten al, LUISTER naar deze samenvatting. “Deze sounds ga je gegarandeerd in je mapje favorieten zetten, zegt SOB, geheel in de taal van deze tijd. De aanvulling heet Fluid AC #2. Tot en met vandaag geldt een speciale korting. Zie: sob.nl.