Laat je tuin ontwerpen in de jinglestudio

01.05.2013 – Een paar dagen geleden kon je op Jingleweb een bericht lezen over de aloude JAM studio in jinglestad Dallas, waar tegenwoordig een kapper zit. Een minder bekende jinglestad is San Diego, aan de westkust van Amerika, twee uur rijden van Los Angeles. Ten onrechte minder bekend, want in San Diego was (en is) jarenlang het bedrijf Tuesday Productions gevestigd. Het bedrijf zat sinds 1976 aan de 4429 Morena Boulevard in San Diego, zo’n typische Amerikaanse highway langs een industrieterrein. Met uitzicht op de Pacific Beach, dat dan weer wel. Het jinglebedrijf maakte onder meer het prachtige pakket Reel Radio voor WCCO en had ook klanten als KFI en 93 KHJ. Het meeste geld verdiende het bedrijf in die jaren met het maken van commercials. “This Buds for you”  is van hen, gemaakt voor biermerk Budweiser. Wie via Google Maps goed kijkt, ziet dat op het adres tegenwoordig Sam Wade Landscape Architect gehuisvest is. De blik vanaf de snelweg richting het gebouw wordt dan ook niet voor niets ontnomen door een grote hoeveelheid groen. Gezien de leeftijd ervan vast niet gepland door Sam Wade en zijn mannen. Zie foto 1. Op foto 2 is de omgeving van het gebouw redelijk goed te zien. Tuesday Productions bestaat nog steeds en maakt nog steeds jingles. Het bedrijf heeft nu een onderkomen aan de 16870 West Bernardo, Suite 400, in hetzelfde San Diego.