Jinglezanger Chris Kershaw (63) overleden

29.04.2013 – Jinglemaker, zanger en componist Chris Kershaw is vandaag op 63-jarige leeftijd overleden. Dat wordt gemeld door Jon Wolfert, de baas van JAM Creative Productions Inc. in Dallas, waar Chris veel jingles schreef, zong en ze als leider van het koortje feilloos op de band kreeg. Chris begon zijn carriere als zanger al in de zestiger jaren en had bijna zijn 45-jarige jubileum in de jingles kunnen vieren. Hij behoorde tot de jonge honden waarmee PAMS in 1969 een rauwer geluid wilde. De Solid Rock of Chicago voor WLS leunde sterk op zijn stemgeluid. Hij schreef onder meer mee aan de eerste pakketten waarmee JAM vanaf 1974 veel faam verwierf. Daarom is de verslagenheid bij JAM ook groot, Jon Wolfert schreef vandaag op zijn site“Chris was a talented musician, singer, writer/arranger and producer. In the years following his time at PAMS in the early 1970s, Chris became part of several other music production companies. At JAM, he worked with us on projects and sessions since our earliest days, and was on staff here for 13 years. Over all that time he wrote over 1,500 JAM jingles, and used his distinctive tenor voice on tens of thousands of radio IDs and commercials for JAM clients around the world. Chris was always happiest when making music, whether live or in the studio. We thank him for sharing that joy, and wish him peace. Our heartfelt condolences to his wife Carolyn and his son Clayton”.