Knip je haar in de jinglestudio

28.04.2013 – Het is een bekend jingle-adres, 4631 Insurance Lane in Dallas. Vanaf 1976 het hoofdkwartier van JAM Productions Inc., vanaf 1988 van Thompson Creative. Maar al sinds 1973 waren hier jingle-activiteiten. Thunder Productions zat er in, een filiaal van W.B. Tanner uit Memphis. En Hardy & Kirk maakten er jingles. Toen we in 2009 nog ‘ns langs het gebouwtje reden stond het leeg, met de aankondiging dat een nieuwe eigenaar er weer een studio in zou beginnen. Dat blijkt nu een haarstudio te zijn, met de poëtische naam Songbird Society. Na veertig jaar is het gebouwtje dus studio af. Vijf dagen per week kun je je haar laten knippen op de plek waar fameuze jingles werden gemaakt, voor WLS, voor BBC Radio One, voor RTL Veronique, voor KIMN in Denver, WABC. Er is één restrictie. Je moet vrouw zijn. Het is een dameskapper.