Volendammer Top 1000 is een jingle waard

26.04.2013 – De Lokale Omroep in Volendam-Edam heeft ooit een mooie radionaam voor zichzelf gekozen. De LOVE. In oktober zendt de vrijwillige omroeporganisatie zowel op radio als op televisie de Volendammer Top 1000 uit. Luisteraars en kijkers van de Love stellen de lijst samen met louter lokale platen. Daar hebben ze er 3000 van (!!), dankzij een lokale verzamelaar. In juni kan iedereen op 15 verschillende platen stemmen via de website. Aan de hand van alle inzendingen wordt uiteindelijk een lijst met 1000 platen samengesteld. Wij vinden dit een leuk initiatief en ondersteunen het met een typisch Volendamse jingle: die van BZN voor Radio Veronica op 2. Een echte meezinger. En voor de echte liefhebber doen we er ook nog een Volendamse foto bij. Met daarop de Veronicanen Chiel van Praag, Will Luikinga en Peter Teekamp, voor Veronica destijds ook  actief op 2. Leuk detail: de opname van de jingle-met-publiek is gemaakt tijdens een editie van Veronica komt naar je toe deze zomer. Presentator Will Luikinga hitst het publiek op en oefent tot drie keer toe, om uiteindelijk tot het eindresultaat te komen: Radio Veronica op 2.