Traditie: de jingle demo CD van Brandy

24.04.2013 – Brandy, de jingleproducent in het Belgische Brussel, is zo ongeveer nog de enige die het nog doet: het af en toe uitbrengen van een CD met jingledemo’s. En da’s jammer, want niets is leuker dan een samenballing van mooie jingles in een demo, liefst vooraf gegaan door een echte audio-inleiding. Fans zullen de klassieke demo’s kennen van JAM of TM (“you’ve got a 16 inch recorder in your dining room?” = TM-demo Ron Hicklin). Zo worden ze helaas niet meer gemaakt. De meeste producenten maken een demo door de geproduceerde jingles op een rijtje te zetten, en that’s it. Laat staan ze op CD te zetten. Erg 1990…. Pfff. Maar de demo-CD’s van Brandy mogen er nog altijd zijn! Tijdens Radiodays – recent gehouden in Berlijn – is de nieuwste editie uitgebracht: Jingle Jungle 6. Met jingledemo’s voor de vaste en minder vaste klanten van Brandy: JOE FM, Radio 2 België, ONEfm, Q-music, Rhône FM, MNM, Radio 1 (Vlaanderen), RTL en Pure FM. Meer info? Check HIER. En nee, wij hebben geen 16 inch machine in de eetkamer….