Knippen en plakken met PAMS

21.04.2013 – Ken R. Deutsch was de man die in 1978 alle PAMS-banden kocht, na het faillissement van dat fameuze jinglebedrijf. Drie jaar geleden ging hij met pensioen, nadat hij bijna alles had gedigitaliseerd en de jingles in een eindeloze stroom van CD’s te koop aanbood voor de ware fan. De lol van het stilzitten is er kennelijk af bij Ken. Gelukkig maar, want hij begint medleys te maken van jingles uit zijn kolossale verzameling. Zelfs voor mensen die denken het oeuvre van PAMS wel te kennen is dat een must, want er komen bizarre versies voorbij. Ken is nu toe aan verzoekjes. Wie iets wil hebben dat hij nog nooit hoorde, kan HIER even klikken. Bovendien zet Ken steeds meer video’s op Youtube, onder meer deze rondleiding in de studio uit 1998 door zijn chef de bureau Brooke.