TM advertentie uit de oude doos

07.02.2013 – Jim Kirk werkte voor jinglemaker TM Communications in Dallas en deed daar mooie dingen. Zoals ‘The Spirit of Texas’, een prachtige campagne voor TV-zender Channel 8. We hadden het laatst nog over hem op Jingleweb, want hij slaagde er ooit in om een jingle in de Billboard Hot 100 te krijgen (scroll een beetje naar beneden, en u komt ‘m vanzelf tegen). Kirk steekt de trots voor TM niet onder stoelen of banken, en vond in een oude doos een mooie TM-advertentie,waarin ‘32.000 vierkante meter aan talent’ wordt belicht.  Tom Merriman zit links vooraan op de foto en in de Sgt. Pepper-achtige achtergrond zijn zangers Johnny Hooper, Dan Alexander, Tom Parma en Jim Clancy te herkennen. Leuk om naar de site van Jim Kirk te BLADEREN (rare naam, wie heet er nu naar Startrek captain James T. Kirk?) Daar laat Kirk trots de bedjes voor de American Top 40 horen, die PAMS ooit maakte, en die hij van nieuwe peper voorzag in het wekelijkse programma.