Journaaltune in slow motion klinkt beter

08.02.2013 – Even voor de mensen die het hebben gemist (zoals wij). Dinsdag had Lucky TV aan het einde van de Wereld Draait Door even een nieuw themaatje: ‘TV leaders die beter worden in slow motion.” Een oberservatie van Lucky-TV-maker Sander van de Pavert. Eigenlijk heeft Sander gelijk. Bekijk zijn SLOW MOTION LEADER, het wordt er echt beter op. De nieuwe leaders van de NOS lopen sinds mei, maar ze wisten ook na een draagtijd van negen maanden weinig overtuigingskracht te winnen. Met jingles werkt het zo: als je het elke dag hoort ga je er aan wennen en dan komt de waardering vaak vanzelf. De drip stone technique, noemen de Engelsen dat. Maar deze leaders hebben te weinig zout & de peper om dat te bewerkstelligen. Trouwens: de door de NOS-leiding beloofde spectaculaire mogelijkheden van het nieuwe decor vallen aardig tegen, zoveel vernieuwends was er tot dusverre niet te zien, en dat geloop door de immense studio met schoenen die kraken is ook al niet iets om veel zieltjes mee te winnen. Astrid Kersseboom heeft bovendien schoenen, die koningin Beatrix ook mooi zou vinden. Mokkelboulevard.nl heeft er zelfs elke week weer foto’s van. Kennelijk denken meer mensen negatief over de journaaltunes, op Youtube werd een filmpje in elkaar gesleuteld, waarin de leaders zijn opgeleukt met de donkerbruine stem van Hans Hogendoorn. Nou inderdaad. Véél beter. Doen!