Jingle zanggroep Ron Hicklin op Facebook

18.11.2012Eerder schreven wij van Jingleweb al over de Ron Hicklin zangers. Ron Hicklin. De grote onbekende in de popmuziek, zelden staat zijn naam op de platenhoes. De Ron Hicklin Singers zongen vanuit Los Angeles op honderden anoniem de backing vocals. Namen? The Monkees, Gary Puckett & The Union Gap, Cher, Paul Revere, Partridge Family, David Cassidy, Ray Conniff Singers,  Henry Mancini en Percy Faith. Maar ook honderden jingles voor jinglebedrijven als TM Productions, Heller Corporation en JAM. Ron (Ron zelf?) heeft sinds kort ook een Facebook pagina. Niet dat er al veel te zien is. Maar dat komt hopelijk binnenkort wel. En dan sta jij vooraan in de rij. Net als wij. En dat loont de moeite. Luister maar naar bijgaande demo van het fameuze jinglebedrijf TM Productions uit 1974.