NRJ Frankrijk kiest voor 3e keer PURE Jingles

28.10.2012PURE Jingles in Hilversum heeft voor de derde maal de jingles geproduceerd voor topstation NRJ in Frankrijk. Opnieuw 20 jingles voor dit Hit Music Only station. Weinig praten, veel jingles en heel veel hits, da’s zo ongeveer het format van dit sterke radiostation, dat uitzendt vanuit Parijs. De playlist telt slechts 40-50 platen!! En de doelgroep is tussen de 15 en 35 jaar. NRJ Frankrijk is één van de krachtigste radiomerken in Europa. Uitdaging voor het PURE team was de klank van de oudere jingles te laten passen bij die van de nieuwe set en de hits van nu. Of het is gelukt? Luister zelf.
Bij de foto: Kijk hoe NRJ in Frankrijk zijn positionering realiseert: enkel hits, met de grootste namen van de muiziekbusiness. De NRJ Music Awards, een groot event waar enkel wereldsterren acte de presence geven. NRJ = Hit Music Only.