Joosten & Kuitenbrouwer, leaders & popfeest Cairo

11.10.2012 – Joosten & Kuitenbrouwer, de sympathieke componisten uit Utrecht laten op hun SITE zien wat ze de afgelopen maanden zoal hebben gemaakt en da’s niet mis. Bovendien hebben ze de bijna volledige (televisie) pakketten op hun site gezet die ze in opdracht deden. Neem de netstyling voor Nederland 2 alleen al (die met dat kantelende dobbelsteentje in beeld), er moesten 18 versies komen en ze gebruikten daar verschillende 18 instrumenten voor. Zeg eerlijk: is dat u dat uit uzelf opgevallen? Ook de vormgeving voor de NTR, RTL8 en VARA’s Kassa is op de site te zien. Verder deden ze de leaders voor ‘Unit Luchtvaartpolitie” en de nieuwe huisstijl voor Radio 4. De opnames maakten we met het Radio Filharmonisch Orkest in het MCO in Hilversum. Super!!!!””, schrijven ze.  De vreemdste opdracht van het jaar was ongetwijfeld voor een popconcert dat in 2014 naast de pyramides van Gizeh wordt gehouden: Masterpeace, hete het. Ondertitel “Music above fighting” – er is al een wervende Egyptische film voor de fondsen. “Voor deze film hebben wij de sounddesign gedaan”.