Sarah Jane Morris zingt jingles. En hoe!

08.10.2012 – Toegegeven: wij van Jingleweb kenden zangeres Sarah Jane Morris nog niet. Google toont ons twee dames: een blonde charmante stoot uit de film-glamourwereld en een doorrookte zangeres uit de jazz-muziekwereld. Die laatste zong prachtige jingles in voor het jinglebedrijf Jinglesfactory in Italië. Voor Love FM en Montecarlo Nights. Jinglesfactory maakte er een mooie video over. Al moet gezegd worden dat het zo jammer is dat ze meer dan zichtbaar playbackt. Maar verder zijn we fan van Sarah Jane. Die ene én die andere. Ook de losse jingles kun je trouwens horen. En dat wij Sarah Jane Morris niet kennen is een schande!, zegt vaste fan André Kuiper terecht: zij had een een knoeperrrrrr van een hit met The Communards:  Don’t leave me this way. Waarvan akte.