Overleden jingle componist krijgt hommage

07.10.2012 – De vorige week zaterdag overleden componist Tony Griffin heeft van zijn relaties in de jingle business een muzikaal eerbetoon gekregen. De Loving message to Tony Griffin is gezongen in de typische Dallas-stijl, waarin de kerkkoor-history van de  zangers terug is te horen. Op arrangement van Bruce Wermuth zingen jinglezangers Steve Haas, Johnny Hooper, Gary Eckert, Greg Clancy, Kay Sharpe, Debby Hooper, Rosanna Eckert en diezelfde Bruce Wermuth een fraaie hommage. In woorden: We’ll think of you fondly whenever we sing, and miss you dearly: T-o-n-y. We love you Tony. When stormy weather greats the morning air, and darkens up the day, our memories of the times we shared will chase those clouds away. And now we’re singing one last song, to a bit of fun dadooeehh (?), we celebrate you, Tony, this one’s for you, all for you.