PAMS gebouw verpest met ramen

15.09.2012 – Jammer, eeuwig jammer. Het befaamde PAMS gebouwtje aan de 4141 Office Parkway in Dallas is door een aannemer onder handen genomen om het weer wat beter bij de tijd te brengen. Helaas zijn nu ook extra ramen gezet in dit gebouwtje, dat in 1961 werd gebouwd en negen jaar later met een nieuwe studio werd uitgebreid. Aan de voorkant is het gebouwtje laag, daar zaten de kantoren. In het veel hogere achterdeel zaten de twee studio’s waar legendarische jingles werden gemaakt. Die studio’s waren zo hoog om een mooie natuurlijk galm te krijgen. In januari werd het gebouwtje op de schop genomen door Metropolis Design & Construction in Dallas en die maakte er een TROTSE VIDEO van. Om extra kantoren mogelijk te maken zetten ze drie grote ramen in het studiodeel van 1970. En dat is jammer, omdat de functie en de bedoeling van zo’n custom built jinglestudio daarmee wordt ondermijnd. Het gebouw was tot 1977 in gebruik bij PAMS. Daarna wisselde de studio van eigenaar, tot Thompson Creative het legendarische jingle-adres in 2004 betrok. Twee jaar geleden werd Thompson verkocht aan jinglemaker Bruce Upchurch.