TMStudios: meer dan gemaakt dan gemeld

17.09.2012 – TMStudios in Dallas heeft dit jaar een aantal nieuwe jinglepakketten afgeleverd, maar heeft het tegelijkertijd zó druk, dat er geen tijd is die nieuwe jingles online te zetten.
Het meest recente – bekendgemaakte werk – is vervaardigd in samenwerking met het Britse Ignite Jingles van oud-TM medewerker Chris Stevens.  Het betreft Ignite Kiss. Een setje van zeven basisjingles, op demo gezet voor het fameuze Kiss FM op 102.7 in Los Angles. Maar daar worden de jingles niet uitgezonden. Toegegeven: het zijn heftige maar mooie jingles! Ze zijn er in verschillende versies: full version, frequency versie, slogan versie, ramp (instrumentaal beginnetje), shotgun (korte versie) en supershot (nóg korter dus). Verder bevat de set een ’top of the hour’ voor op het hele uur, 2 morning show jingles en jingles voor weer en verkeer. Een complete set dus. Benieuwd? Luister naar de goed gemaakte demo of de losse cuts.