++ Jingleweb zomernieuws ++ zomernieuws ++

06.07.2012 – TM Europe in Geldrop heeft jingles geproduceerd voor het lokale station Coastline FM. Dit dance-station in Den Helder koos ervoor om jingles uit het pakket Big Time Honolulu van TM Studios opnieuw in te laten zingen. Het resultaat beluisteren kan HIER.

Voor iedereen die op vakantie naar het zuiden gaat; Veel mediterrane radiostations laten lokaal hun jingles produceren. Zoals Süd Radio in Frankrijk, of het zoetsappige Italiaanse Latte Miele. Jingles van dat laatste station vind je op de website van Elite Audio Produzioni. In Italië zijn tientallen van dit soort bedrijfjes overigens. (Met dank aan Marc Wiers.)

En nu we het toch over zomer hebben: Top Format in Haarlem had woensdag blijkbaar een bedrijfsuitje. Zo schrijft het jinglebedrijf tenminste op zijn Facebook pagina. Met deze foto als kleine herinnering. Hadden we al gemeld dat het bedrijf een vernieuwde website heeft? Met zo’n beetje alle klanten van de laatste jaren op een rij. In demo’s en losse jingles. Luisteren loont zeer de moeite. Surf naar Top Format.