Tro(t)s op jingles van de Top 100

23.06.2012 – Wat een enthousiasme allemaal. Ivo Samplonius is radiomaker en ‘audiovormgever’. Hij is verrotte trots op de nieuwe jingles voor de Nationale Top 100 van TROS / Sterren.nl, die Top Format in recordtijd moest maken. Hoewel nieuw…. ze draaien vanaf Hemelvaartsdag, maar Ivo zette nu een FILMPJE op het net, waarin de ontstaansgeschiedenis een beetje te volgen is. En ook hoe ze het uitmixen op de zolder in Haarlem.  De twee jingles die je in het filmpje hoort komen overigens uit een custom pakket voor Omroep Brabant, genaamd The return of the phalanx 2004. Top Format maakte dat in 2004 voor Karel van Cooten, destijds DJ bij dat regionale station.

Als je Samplonius heet en gek op radio bent, dan kan het bijna niet anders of Klaas Samplonius (van de TROS, van de Tour)  moet dan wel je vader wezen. En ja hoor, op het blog van Ivo staan ze allebei, op reis naar Copenhagen. Voor ….. een radiocongres.
Trouwens, wist je dat Top Format sinds deze week een nieuw logo heeft. Doen we er ook even bij. Het oude logo is gemaakt in 2008.