TM Dallas galoppeert naar Nashville

16.06.2012Hoe mooi ze in Dallas ook zingen en spelen, als het om country gaat moet je toch echt in Nashville Tennessee wezen. Daarom holderdebolderde TM Studios voor het ontwikkelen van het nieuwe Country 360 format naar naar het oosten om in deze country hoofdstad op te nemen. De musici worden er hoog geprezen, niet alleen om hun muzikaliteit, ook om het talent om alles in hooguit twee takes messcherp op de band te zetten. 360 Country (de term refereert aan de eindeloze prairies, waar je 360 graden om je heen kunt kijken) is een syndication programma voor de countrystations, compleet met jingles, formattering, ingesproken spots en promo’s, scripts en gepresenteerde shows, maar net wat de klanten uit de stapel willen tillen. De jingles werden trouwens gewoon weer met Dallas Vocals ingezongen, want de Texanen menen dat zij dit nog het beste doen in heel Amerika. Op facebook opende TM een speciaal adres voor ‘production notes’, en wie iets wil horen van dat country pakket kan HIER terecht. De jingles varen onder de vlag van TM Nashville, maar het is niet bekend of de TM Studios de activiteiten daar nog eens zal prolongeren.