Sky na 23 jaar van JAM naar Wise Buddah

08.10.2011 – Sky Radio heeft gebroken met de 23 jaar lange traditie om voor nieuwe jingles naar Top Format & JAM te stappen. Het station verandert z’n logo en stijl en ging voor nieuwe jingles naar Wise Buddah in London. “De hoogste tijd voor een complete make-over,  zegt Uunco Cerfontaine, chief creative officer bij Sky. Het nieuwe pakket sluit beter aan bij ‘de artiesten van nu’  – denkt het radiostation. Wise Buddah huurde voor het inzingen van de nieuwe jingles onder meer hitzangeres Lucie Silvas in – die in 2006 met ‘Everytime I think of you’ en hit had – als duet met Marco Borsato.” Stationvoices op Sky blijven Kas van Iersel en Marlayne Sahupala. Sky stond jarenlang eenzaam bovenaan bij de meting van luistercijfers, maar duikelde met 8,7 procent inmiddels naar een vierde plaats.