Fab! – de allerbeste Beatles jingles ooit

20.09.2011 – Ziezo, net terug van ’n paar dagen Liverpool – zo gaat dat als je dochter Beatles- fan wordt. Liverpool slaat flink munt uit The Beatles. Het vliegveld waar je aankomt, heet al John Lennon Liverpool Airport. Briljante slogan: Above us only sky.  Op een site als deze brengt zelfs zo’n onderwerp je dan weer bij de jingle. PAMS in Dallas maakte in 1964 een Beatles-pakket (series 26d). Toen was de Beatlemania op het kookpunt. In Europa bekend geworden door Radio London en Veronica (waar ze door de dj’s werden nagezongen). Onbekend, maar veel beter waren evenwel de Beatles jingles van jinglemaker Pepper Tanner voor WHK, die in Cleveland het Beatles optreden verzorgde.  Voor het eerst na al die jaren te horen. Klasse! Luister en oordeel zelf: Pepper Tanner – WHK BEATLES