Een radiostation van klei

09.09.2011 – Onze collega’s van Jinglemad doken een aardig filmpje op dat ook op onze site niet ongenoemd mag blijven. In 1983 maakte ‘Aardman animation’ een pracht-animatie over de start in de ochtend van Radio West, een lokale zender in het Verenigd Koninkrijk. Met appetijtelijke jingles van TM, zoals ze destijds bij Muff Murfin werden ingezongen. Roger Day is de DJ. Hij moet zich bepaald tekortgedaan voelen met het figuurtje van klei dat hem in het filmpje uitbeeldt. Want Roger was veel jonger, heeft een plezieriger uiterlijk  en is charmant in zijn omgangsvorm (we hebben wel ‘ns met hem gegeten – bij hoge uitzondering weten we dus ‘ns waar we over praten). Het neemt niet weg dat er met veel fantasie gestalte wordt gegeven aan een radiostation.  Ga het gauw ZIEN.