Tornado raast door TM-archieven

06.08.2011 – Hij was krachtig en ongehoord, de Tornado die op 1 juni van dit jaar voor een grote schade zorgde in het westen van Massachusets en Albany (upstate New York), zo eentje hadden ze in een heel mensenleven nog niet gezien. Naar nu blijkt (een mooi zinnetje in de nieuwsmedia), naar nu blijkt, dus, heeft de Tornado ook flink huisgehouden in de archieven van de Media Preservation Foundation van Tracy Carman. Hij heeft duizenden masters in huis van TM, TM Century, Century 21, Tanner en Media General, en is al jaren bezig om ze te digitaliseren. In de storm en de hevige regens zijn tapes onherstelbaar beschadigd. KIJK hier naar het nieuwsitem dat zender Fox23 ervan maakte – u heeft daar wel de RealPlayer voor nodig. Tracy en zijn beschadigde archief komen vanaf 2:31 minuten voorbij in de reportage. Hieronder een deel (met Tanner banden) van dit reusachtige archief.