IJingles, alles van TM voor $ 225 (per stuk dan)

07.08.2011 – IJingles, wat zijn dat nu weer? Het is de term die TM Studios in Dallas hangt aan het inzingen van ‘personalised jingles’ (I – Jingles!), iedereen die dat wil kan de TM track van zijn keuze laten inzingen voor 225 dollar per stuk (met de huidige dollarkoers is dat onder de 160 euro),  shouts zijn er vanaf $ 50 (en dat is tegenwoordig nog geen 35 euro). Het is een poging ook aan de onderkant van de markt wat geld te verdienen, nu de jinglebusiness in zwaar weer blijft steken. De goedkope tarieven gelden slechts voor niet-radiostations en zijn bedoeld als geluid onder websites, begroetingsteksten voor op de voicemails en voor de jinglefreaks natuurlijk, die een jingle met hun eigen naam willen hebben.  In principe is er een vrije keuze uit alle pakketten die in Dallas zijn gemaakt.