Homeless radio voice weer zonder baan

11.02.2011 – Hoe gaat het eigenlijk met Ted Williams, de dakloze radiostem, die de harten van de Amerikanen zo beroerde, nadat hij ondanks zijn val in het leven in de Amerikaanse droom was blijven geloven? Slecht, zo blijkt. Williams toonde zijn talent in een Youtube-filmpje van een verslaggever van een TV-zender. Het werd miljoenen keren bekeken. Hij werd een instant beroemdheid, die voor veel voice-over werk werd gevraagd, onder andere voor het baseball station in Columbus, de hoofdstad van Ohio, waar hij zonder cent op zak over straat had gezwalkt. De  broze schouders konden de weelde niet aan, Williams raakte aan de drank, ging in de ‘rehab’, maar verdween daar voortijdig. De stem zoekt nu weer werk. Veel conservatieve Amerikanen spreken er schande van: een tweede kans, en die verpesten? Ga maar terug naar de straat. Williams is zo beroemd dat zijn kleren al. voor genoeg herkenning zorgen (zoals op deze ‘Deviant-kunst’, gemaakt door contraomnes-d37vpi5). Wordt zonder twijfel weer vervolgd.