Beroemde Logotronics nu beschikbaar via Jingle Works


08.01.2024 – De beroemde jingles voor het radiostation 93 KHJ in Los Angeles, in 1973 gemaakt door de Amerikaan Ken Justiss, zijn nu ook beschikbaar om opnieuw ingezongen te worden. Beroemd? Jazeker, want wie begin jaren 70 luisterde naar Radio Northsea International of Radio Caroline kent de jingles, gemaakt onder de bedrijfsnaam KGJ (Ken G. Justiss). De synthesizer en een Sonovox-stem voerden de boventoon. Het Britse bedrijf Jingle Works (tot een jaar geleden bekend onder de naam Sono Jingles) heeft de verkooprechten weten te bemachtigen van het o, zo kleine, maar fijne jinglesetje. Dat setje is overigens geproduceerd in samenwerking met de Britse DJ Steve England. Luister naar het origineel uit 1973 en de resing van Jingle Works uit 2024.