Brandy heeft productieve zomer achter de rug

Brandy heeft productieve zomer achter de rug. De klanten van zomer 2023.

14.09.2023 – Jingleproducent Brandy in Brussel heeft een productieve zomer achter de rug. Brandy-boss Diederik Decraene stuurde ons een overzicht …”van enkele belangrijke producties die zopas on air gingen.” Een montage ervan kan je hier beluisteren. Bedankt, Diederik!

Radio Contact (BE)
Brandy produceerde een nieuwe Top Of Hour en vormgeving voor Le Good Morning, de ochtendshow van het franstalige Radio Contact.
JOE (BE / NL)
Met de lancering van JOE als nationale zender in Nederland en voor de rebranding in België werd een uitgebreid custom made pakket gerealiseerd.
Tipik (BE)
Le Réveil de Tipik, het jongerenmerk van de RTBF, kreeg een nieuwe generiek.
Tomorrowland Anthems
Tomorrowland Anthems, de nieuwe stream van Tomorrowland kreeg een eigen versie van het One World Radio-thema.
VRT Radio2 (BE)
De algemene zendervormgeving van VRT Radio2 is uitgebreid met een hele reeks nieuwe tracks en beds. En ook het Zomerprogramma “Sta Op” kreeg een eigen generiek.
LFM (CH)
De grootste franstalige commerciële zender LFM kreeg een nieuwe Top Horaire, generieken voor de ochtendshow en enkele extra ID’s.
Metropolys (F)
Metropolys is de marktleider in de Franse metropool Lille en werkt al 15 jaar samen met Brandy. De vormgeving van het station is uitgebreid met 5 nieuwe ID’s uit de KickUp-cataloog van Brandy.

Ze hadden gelijk in Brussel: Brandy heeft een productieve zomer achter de rug.