Voor de liefhebber: Pro-Pak 8000 is uit

01.01.2022 – Gelukkig nieuwjaar aan alle lezers van Jingleweb! Maak er een mooi jaar van…

De fans kennen ze al: de algemene Amerikaanse jingles die op cd uitkwamen in de reeks Pro-Pak. Vaak op basis van aloude PAMS-jingles, in een uitstekende kwaliteit en voor algemeen gebruik. Jingles zonder stationsnaam, die je zó kunt gebruiken: More music-intro’s, nieuwspingels, acapella’s, Sonovox-teksten en allerlei leuke en rare kreten. De aloude cd’s worden niet meer verkocht, maar worden nu aangeboden als set van WAV-files onder de naam Pro-Pak 8000. Met meer dan 1200 generieke jingles, acapella’s, shouts, oude commercials, en nog veel meer. Bruikbaar als je een programma of station hebt met oldies of middle-of-the-road muziek. Luister hier naar 2 demo’s of bekijk hier de complete tracklisting.