Pocast Dik Voormekaarshow NPO Radio 5 vól met jingles

30.12.2021 – Wie fan is van de Dik Voormekaarshow, zijn typetjes én zijn jingles, moet vanmiddag beslist even luisteren naar het programma van Bert Kranenbarg op NPO Radio 5. Of later de uitgebreidere podcast beluisteren. De uitzending en de podcast zitten namelijk boordevol met jingles en tunes van de raarste en leukste radioshow van Nederland, dat kunnen we garanderen. Als was het alleen maar omdat wij ook dit keer Bert op zijn verzoek hebben mogen voorzien van heel veel vormgeving.

De uitzending en podcast over de Dik Voormekaarshow in Bert op 5 past in de reeks Radioreuzen, waarvan Bert er de afgelopen jaren 35 heeft gemaakt. De KRO-NCRV programmamaker belooft een glansrol voor Bep en Toos. Wij zijn erbij!

Programmamaker én Dik Voormekaar-fan Bert Kranenbarg – foto KRO-NCRV