Jingles PURE Starter al gehoord?

26.02.2021 – Heb jij de jingles van PURE Starter al gehoord? En heb je al naar dat radiostation geluisterd? Dat kan ook eigenlijk niet, want het radiostation bestaat niet, maar de jingles wel degelijk!

PURE Jingles in Hilversum heeft een nieuwe website in de lucht, en de manier om klanten te laten kiezen uit het grote aanbod van jingles gebeurt met de gefingeerde stationsnaam PURE Starter. In elke beschikbare jingle is die naam ingezongen. De klant hoeft alleen nog maar de eigen stationsnaam en het logo er in te laten zingen om op die manier zelf een pakket te samen te stellen. De PURE Starter-jingles zijn beschikbaar in de formats AC, Hot AC, CHR, Christmas, Country, Urban, Newstalk en Latin, en dan ook nog eens in een gewone én een lite versie.

Dit alles is 1 van de 3 methoden bij PURE Jingles om radiovormgeving te bestellen. De andere 2 zijn custom en Jinglebox. Kijk en luister zelf hoe het gaat op de nieuwe site van PURE Jingles.