Uniek Radio Atlantis bandje duikt op

26.01.2020 – De tijd gaat snel, maar Jingleweb achterhaalt hem wel. Radio Atlantis hield er in 1974 mee op, net als Veronica en Noordzee. 45 jaar geleden alweer. En af en toe duikt er toch nog iets nieuws op. De Belg A.J. Beirens maakte als éénpitter veel leuke jingles voor dit schip vol enthousiaste Engelsen. Wat hij in z’n thuisstudio maakte, ging naar Steve England op een bandje, de dj de hij het beste kende. Een van die bandjes is weer opgedoken. Frans van Stee stuurde het naar Jingleweb op. Hij had in 1975 met wat vrienden de MV Jeanine bezocht, het Atlantis-schip dat tot de sloop in de haven van Vlissingen zou liggen. En ze hadden wat ‘souveniers’ meegenomen. Waaronder dit bandje. Foei Frans, en tegelijkertijd: fijn Frans! Want zo hebben we nog een heel klein stukkie van die goeie ouwe tijd. De complete tape is HIER te horen. Dank Frans, dank A.J.