Willy rocks!

22.10-2019 – Willy rocks! Dat is de naam van 1 van de 8 jinglepakketten die Brandy in Brussel de afgelopen zomer heeft geproduceerd. En nu dus heeft opgeleverd. Willy rocks is voor WILLY, de nieuwste Belgische nationale muziekzender van DPG Media.

Voor Willy hebben de mensen van Brandy “zich helemaal laten gaan”, stelt het Brusselse bedrijf in een persbericht. Voor de vormgeving waren stevige bassen, vette gitaren en knallende drums de essentie. Ook de eigen sound van nieuws en weer zorgt voor onmiddellijke herkenbaarheid.

Voor Willy zijn naast de functionele vormgeving zoals Top of Hour en service beds een pakket van korte ID’s op maat gerealiseerd. Luister naar een aircheck.

De nieuwe nationale muziekzender werd vernoemd naar Willy Willy, een bekende Belgische rocker die vorig jaar overleed. Zijn authenticiteit vormt mee de ziel van de zender.

DPG Media is een recente samensmelting van de Belgische bedrijven De Persgroep en Medialaan. De jong gevormde onderneming is ook eigenaar van Qmusic en Joe, evenals van een groot aantal regionale en landelijke kranten en bladen in Nederland en België.

Willy is het jongste radiostation van DPG Media. De zender richt zich op de muziekliefhebber van 35 of ouder die de volumeknop graag eens opendraait en die zich muzikaal wil laten verrassen. Willy is te ontvangen via DAB+ en online.