Radio Oost vanaf vandaag in nieuwe jinglejas

23.09.2019 – Vandaag heeft Radio Oost een nieuw pakket met jingles in gebruik genomen. De regionale radiozender voor Overijssel, die valt onder de paraplu van RTV Oost, koos opnieuw voor jingles die zijn gemaakt door KH Music in Utrecht. De mensen daarachter zijn de muzikale heren Jeroen Kuitenbrouwer en Ward Henselmans. Het oude pakket van Radio Oost (ook van hen) draaide sinds 2009.

Toegankelijk
De verse jingles moesten volgens de briefing van Radio Oost toegankelijk, eigentijds, betrouwbaar, vertrouwd, gemoedelijk, dichtbij de luisteraars en niet-elitair klinken. Een vlotte eigentijdse vormgeving, die gezelligheid en vertrouwdheid uitstraalt, zonder oubollig te zijn. Kijk, daarmee kun je Jeroen en Ward om een boodschap sturen. Speciaal voor Jingleweb leverden zij 3 jingles, die je hieronder kunt horen. Oordeel zelf of de mannen geslaagd zijn in de opdracht…