Componisten van TV-tunes op nieuwe website Muziekgeheimen

Ramon Covalo – foto Ramon Covalo – Muziekgeheimen

05.08.2019 – Ooit gehoord van Ramon Covalo? Wij eerlijk gezegd niet.
Nee, het is geen Italiaanse thrillerschrijver. En ook geen Mexicaanse operazanger. Ramon Covalo is een Amsterdamse componist die TV-muziek schreef voor onder meer Lijn 4, Puzzeltijd en andere elementen binnen Call TV. Ook maakte hij de nieuwe muziek voor Who wants to be a millionaire? Lees zijn uitgebreide verhaal op de nieuwe website Muziekgeheimen.

Ruud Mulder – foto Muziekgeheimen

Op diezelfde nieuwe site ook een artikel over Ruud Mulder, de oud gitarist van Spargo (hit: You and me) en al jaren muziekproducer en componist. Hij vervaardigde onder meer muziek voor Doet-ie ’t of doet-ie ’t niet, 5 tegen 5, de 5 uur Show, de Staatsloterijshow en Domino Day, maar ook shows van Holiday on Ice, de Efteling en de Dinnershow in Studio 21.
Eén van zijn quotes uit het artikel: ‘Ik opereer in de niche en dat vind ik prima’. Maar ook ‘Het is ouwelullenpraat, maar ik vind dat de businesskant nu overheerst’. Lees hier het hele artikel.