PURE Jingles uit Hilversum vestigt zich op proef in New York

15.02.2019 – PURE Jingles in Hilversum – onderdeel van VHU Europe – begint maandag een thuisbasis in New York. Op proef. Het bedrijf laat dat exclusief aan Jingleweb weten.
PURE Jingles is daarmee het eerste Nederlandse jinglebedrijf dat serieus voet aan wal probeert te krijgen in de VS. “Het wordt een ‘radio road trip’ van drie maanden. Daarbij bezoeken we de zenders om kennis te maken en inspiratie te delen”, aldus Thomas Giger. Hij vestigt zich samen met oprichter Diederick Huizinga tijdelijk in Brooklyn, New York, aan de oostkant van Manhattan dus. Een impressie van het ‘America Adventure’ is te volgen op de PURE Jingles Facebook pagina. PURE Jingles werkt al voor WKTU, maar wil meer Amerikaanse radiostations in New York of andere steden langdurig aan zich binden.

FunX
En nu we het dan toch over PURE Jingles hebben kunnen we melden dat het bedrijf recent de nieuwste sound voor FunX heeft afgeleverd in een custom made pakket. “Met lekkere dikke beats, freestyle Urban artiesten en hele eigenwijze sounds. Je hoort de drukte van de Randstad en je voelt de drive van de luisteraars van FunX”, zo zeggen ze bij PURE. Ach, luister zelf.