Gefeliciteerd met de Wereld Radio Dag

13.02.2019 – Wij wisten het niet, maar vandaag is het Wereld Radio Dag. Deze is in 1946 ingesteld door UNESCO / Verenigde Naties. Op die dag begon de radio van de Verenigde Naties met uitzenden vanuit het hoofdkwartier in New York. Wereldwijd worden er vandaag evenementen georganiseerd door omroepen en radioverenigingen om het belang van vrije en onafhankelijke radio te benadrukken. Vrijheid van meningsuiting en vrije toegang tot informatie staan op ‘Wereld Radio Dag’ centraal. Nou, een prettige Wereld Radio Dag dan maar aan iedereen!
Overigens heeft het Radio Advies Bureau voor vandaag een speciale reclamespot gemaakt, die op talloze Nederlandse zenders wordt uitgezonden. Een opvallende spot in een opvallende serie. Lees en luister HIER voor meer informatie.