+++ Jingles kort +++ Jingles kort +++ Jingles kort +++

19.05.2018 – +++ Jingles kort +++ Jingles kort +++ Jingles kort +++ Jingles kort +++ RTV Utrecht heeft afgelopen weekend nieuwe vormgeving geïntroduceerd, gemaakt door Top Format in Haarlem. De voice over in de vormgeving is van Bob van Beeten (die naam maakte als voice-over en presentator van het chauffeursprogramma Onderweg op Transportradio). Eén van de zangstemmen is die van Lisa Lois, de artiestennaam van Lisa Hordijk. Zij was in 2009 de winnaar van de Nederlandse versie van het talentenjachtprogramma X Factor. Zij werd een beetje bekend met een cover van Hallelujah van Leonard Cohen. Je ziet haar hier links op de foto tussen Dave Albers (L) en Lex Wegman (R) van Top Format. Verder zongen mee Astrid Kunst en Rob de Nijs (nee, niet dé…) +++ Jingles kort +++ Jingles kort +++ Jingles kort +++ Jingles kort +++ Ook 100% NL heeft sinds afgelopen weekend een nieuw jinglepakket in gebruik, in dit geval gemaakt door ‘The Rocketeers’, meldt Radiofreak.nl +++ Jingles kort +++ Jingles kort +++ Jingles kort +++ Jingles kort +++ Op dinsdag 22 mei publiceren wij op Jingleweb een bericht onder de kop: Wie was er eerder: Felix Meurders of Countdown radio? Weet jij al waar dit over gaat? MAIL ONS. Onder de goede antwoorden verloten wij een jingle-CD uit onze winkel.